Facebook

Facebook
Καντε κλικ στην εικονα και Eπισκευθειτε μας στο Facebook

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Το φυτό που μας δίνει τα πολύτιμα μούρα Coji φυεται σε απομακρυσμένες περιοχές της Κίνας, του Θιβέτ και της Μογγολίας.
Από αιώνες έχει χρησιμοποιηθεί από τη θιβετιανή και την παροδοσιακή κινέζικη ιατρική για τις φαρμακευτικές, αντιγηραντικές και θρεπτικές
του ιδιότητες.
Οι λαοί αυτοί δεν θα μπορούσαν ίσως να φανταστούν 'οτι τ μούρσ οξι κυρίως στην αποξηραμένη τους μορφή, θα γνώριζαν σήμερα τέτοια δημοτικότητα και θα γινόντουσαν η νούμερο ένα υπετροφή του 21ου αιώνα.
Δημοτικότητα που δεν είναι τυχαία.
Μια μεγάλη συγκέντρωση βήτα καροτίνη από τα καρότα και περισσότερο σίδηρο από το κρέας, μας κάνουν να μιλάμε για ένα από τα πιο θρεπτικά φρούτα πάνω στη γη, απαραίτητα σε κάθε οργσανισμό.
Με 10 φορές περισσότερα αντιοξειδωτικά από τα κόκκινα σταφύλια και 10 έως 30 φορές περισσότερες ανθοκυανίνες από το κόκκινο κρασί καταπολεμούν την προώρη γήρανση, την κόπωση του οργανισμού και τονώνουν εξαιρετικά το ανοσοποιητικό σύστημα.
Επίσης, βοηθούν στην πρόληψη καρδιοπαθειών, προστατεύουν το δέρμα από την ηλιακή ακτινοβολία και τις ελεύθερες ρίζες, παρεμποδίζουν βλάβες του συκωτιού, υποστηρίζουν τη λειτουργία των νεφρών, καίνε το λίπος και βοηθούν την πέψη, βελτιώνουν τη σεξουαλική λειτουργία και τη γονιμότητα, την εμφάνιση διαβήτη και μειώνουν τα επίπεδα χοληστερόλης.
Επίσης, προστατεύουν αποτελεσματικά το ανοσοποιητικό σύστημα, χτίζοντας έναν γερό οργανισμό που αντιστέκεται αποτελεσματικά σε
ασθένειες και παθήσεις.
Τρόπος χρήσης
100 γραμμάρια(σχεδόν μία γεμάτη χούφτα) την ημέρα σκετή ή σε χυμό, smoothies, με γιαούρτι, με δημητριακά, σε σαλάτες ή όπως αλλιώς θα χρησιμοποιούσατε ένα μικρό μούρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου